Auxil AS
Ingen eksperter - kun kompetanse!1P

Dette er matematikkurset for deg som …...

Hvem kurset er egnet for: Personer som må ha …….for å …….

…..

 

anbefaler vi å gjøre flest mulig frivillige quizer og eksamensoppgaver.

Hva oppnår du med å ta dette kurset?: Skal du bli …… e.l. så er dette grunnkurset for deg. Bestått R1 og R2 er forutsetning for opptak på mange studier.

Oppbygning: integralregning, trigonometri, integrasjon, differensialligninger, følger og rekker.

Forkunnskaper: ….. Bestått forkurset «Matte i farta».

Ansvarlige for kurset: Kåre Erlend Jørgensen.

Eksamen og eksamenspåmelding: Det er eksamen to ganger i året. Du melder deg opp til eksamen via PrivatistWeb.no i begynnelsen av januar eller september. Du har ubegrenset antall forsøk.

Forutsetninger om å få melde seg opp til eksamen: Ingen.

Pris: Nettkurset koster kr 7.900,-  og betales ved påmelding.  Det er lovbestemt 14 dagers angrefrist ved bestilling.

Tilgangstid: 18 mnd. Det kan avtales lengre tilgang for et mindre beløp, men merk at pensum kan endre seg om det går lang tid fra starten til man går opp til eksamen.

Lærebøker og materiell: Aschehoug 1P eller Sinus 1P, Gyldendals formelsamling i matematikk, sett med passer, linjal, transportør, kalkulator. Lærebøkene skaffes enklest via www.ark.no .

Obligatoriske oppgaver: I tillegg til oppgaver/quizer i hver studieenhet vil det være to obligatoriske oppgaver pluss en prøveeksamen.  Det vil bli gitt mulighet til å prøve seg på flere eksamensoppgaver om du sikter mot en bestemt karakter.

Vanlig framgangsmåte: Tar kurset over lengre tid, leverer obligatoriske innsendinger/oppgaver – og melder seg opp til eksamen når man kjenner seg trygg på at man står med akseptabel karakter.

       .