Auxil AS
Ingen eksperter - kun kompetanse!
R1

This 

R1

Kortnavn: R1

Beskrivelse: Dette er matematikkurset for deg som vil trenge matematikk for å studere realfag senere.

Hvem kurset er egnet for: Personer som er interessert i realfag. Sliter du med motivasjonen anbefaler vi tilleggsmoduler, som ikke er pensum, men som plasserer det du lærer i et kulturhistorisk og vitenskapelig perspektiv. Trenger du en svært god karakter, anbefaler vi å gjøre flest mulig frivillige quizer og eksamensoppgaver.

Hva oppnår du med å ta dette kurset?: Skal du bli ingeniør, forsker, kjemiker, biolog e.l. så er dette det grunnkurset for deg. Bestått R1 er forutsetning for opptak på mange studier.

Oppbygning: algebra, logaritmer, sannsynlighetsregning, geometri, vektorer, vektorer, funksjonslære og derivasjon

Forkunnskaper: 1T fra videregående, dvs algebra, funksjoner, geometri og trigonometri. Det er lagt inn en sjekk om du har inne startgrunnlaget.

Ansvarlige for kurset: Jon Vesterøy, Per-Helge Aurdal

Eksamen og eksamenspåmelding: Det er eksamen to ganger i året. Du melder deg opp til eksamen via www.PrivatistWeb.no i begynnelsen av januar og september. Du har ubegrenset antall forsøk.

Forutsetninger for å få melde seg opp til eksamen: Ingen.

Pris: Nettkurset koster kr 7.900,-  og betales ved påmelding.  Det er lovbestemt 14 dagers angrefrist ved bestilling.

Tilgangstid: 18 mnd. Det kan avtales lengre tilgang for et mindre beløp, men merk at pensum kan endre seg om det går lang tid fra starten til man går opp til eksamen.

Lærebøker og materiell: Aschehoug R1 eller lignende, Gyldendals formelsamling i matematikk, sett med passer, linjal, transportør (vinkelmåler), kalkulator. Lærebøkene skaffes enklest via www.ark.no .

Obligatoriske oppgaver: I tillegg til oppgaver/quizer i hver studieenhet vil det være to obligatoriske oppgaver pluss en prøveeksamen.  Det vil bli gitt mulighet til å prøve seg på flere eksamensoppgaver om du sikter mot en bestemt karakter.

Vanlig framgangsmåte: Tar kurset over lengre eller kortere tid enn et normalt skoleår, leverer obligatoriske innsendinger/oppgaver – og melder seg opp til eksamen når man kjenner seg trygg på at man står med akseptabel karakter.

h.